Buscant coses interessants pel proper curs he trobat unes quantes cançons de la Dàmaris, una mestra de música, que són genials per escoltar, aprendre i treballar a l'escola i també a casa. Si algú sap on trobar-ne més, siusplau deixeu un comentari perquè jo només he aconseguit aquestes per Internet.













Dues cançons dedicades a la tardor...



Aquesta de "M'agrada el Nadal" m'encanta!!!


La de la Pau és preciosa!


Una per Carnestoltes! Trobareu la fitxa d'omplir els buits aquí: http://dianaeduca.blogspot.com/2009/02/fitxa-canco-omple-els-buits-de.html


Una dedicada a Sant Jordi!


A més, si entreu al web http://totsona.com/fitxes/fitxesB.htm hi trobareu fitxes per poder treballar les cançons.


Donant un cop d'ull a blogs de companys i companyes dedicats a la mateixa feina,
he trobat un powerpoint que m'agradaria compartir amb tots vosaltres.

Crec que representa la veritable essència de la nostra professió. Disfruteu-lo!!!




Acabo de rebre el primer premi concedit al blog i em fa moltíssima il.lusió!!!

MOLTES GRÀCIES a http://pelsnens.blogspot.com/ per haver pensat que la tasca que fa poc temps he començat val la pena i és útil per la resta de companys i companyes de professió.

El premi "Amigues Blogueres" es crea amb la finalitat d'arribar al màxim d'amigues que comuniquen a través dels seus blogs els seus interessos i experiències. El premi s'ha d'exhibir al blog, otorgar-lo a un altre blog i comunicar-ho a la persona guanyadora.

D'entre molts dels blogs que segueixo ja des de fa un temps, n'hi ha un en especial que sempre he admirat per la gran varietat i qualitat de material que ofereix per compartir: http://blogdelosmaestrosdeaudicionylenguaje.blogspot.com/
És d'una mestra d'Audició i Llenguatge de Palma de Mallorca i és a ella a qui li traspasso aquest premi.