Per temps que passi, cada vegada que estudiem els mitjans de transport amb un grup d'alumnes es produeix la mateixa situació.
Fem una llista de transports terrestres, aèris...i el comentari es repeteix: "un mitjà de transport marítim? Home, un Titanic!"
Després d'això cal convence'ls que el Titanic no és per si mateix un transport com el submarí o la barca de rems sinó el nom d'un conegudíssim transatlàntic.

Avui, la situació s'ha tornat a produïr i a més s'ha donat la casualitat que ahir va morir la última supervivent del naufragi i ho hem aprofitat. Hem buscat informació per internet perquè tenien molta curiositat per saber més coses d'aquesta senyora i demà ens caldrà repassar el diari per veure si hi trobem la notícia. Els he promès que buscaria imatges de com era el vaixell i com està actualment i les penjo aquí per si algú les vol aprofitar.



This entry was posted on 18:49 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: