Qui m'havia de dir que arribaria a les 20.000 visites
amb tanta rapidesa??? I tot és gràcies a vosaltres!!!


This entry was posted on 23:38 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentaris:

    Anònim ha dit...

    Hola Diana, primer de tot dir-te que moltes gràcies per la feina que fas!!! és de molt agraïr per la teva part que tot el que facis o trobis,que ho comparteixis amb la resta! totes hauríem de fer el mateix i entre tots ens estalviariem molta feina!
    D'altra banda, dir-te que la Carmen del Baldiri ens va comentar que tenies aquesta adreça, que ens ha sigut molt útil... Per cert actualment estic al Baldiri, fent P4 a la classe de la caseta...
    Gràcies per tot... ah! records de la Laura teacher(cookie)!que et desitja que et vagi tot molt bé.

  1. ... on 29 de setembre del 2010, a les 23:03  
  2. Diana ha dit...

    Ets la companya de pis de la teacher??? Ja em va dir que venies al Baldiri però no sabia que estaves a la meva antiga classe de la caseta. Qualsevol cosa que necessitis no dubtis a demanar-ho! En principi vaig deixar còpies de totes les fitxes i projectes que vam fer el curs passat per si us poden servir i si necessiteu el vocabulari de dofins o pingüins per si voleu fer els mateixos projectes suposo que ja has vist que són penjats al blog.
    Molts de records per la teacher de la meva part també!

  3. ... on 30 de setembre del 2010, a les 22:56