FELIÇ NIT DE HALLOWEEN!


This entry was posted on 21:05 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 comentaris:

    Anònim ha dit...

    jo prefiero celebrar la castañada que es mas nuestra cultura que el hallowen se la esta comiendo y no nos estamos dando cuenta!

  1. ... on 1 de novembre del 2010, a les 11:35  
  2. Diana ha dit...

    Doncs jo prefereixo celebrar-les totes dues. Ens hem parat a pensar alguna vegada que no es tracta d'una competició ni de que aquí només la Castanyada perquè és "lo nostre".
    Diversitat de costums i cultures = + enriquiment
    A més, els origens són celtes i no és res més que una celebració del final de l'estiu i per honorar els que ja no hi són com fem nosaltres per Tots Sants, si mirem el fons de les dues tradicions, no estan tant allunyades com us penseu.

  3. ... on 1 de novembre del 2010, a les 12:30  
  4. cristina ha dit...

    Tens raó amb això que dius que és bo integrar altres costums i cultures, el problema es que sempre, nosaltres (la cultura catalana), surtim perdent, i sino tanteja a les escoles, sobretot en els cursos superiors a veure que es fa si Hallowen o Castanyada?
    Estic d'acord també amb l'altre comentari que s'acabarà perdent perquè darrera del Hallowen hi ha un fort interès comercial.

  5. ... on 1 de novembre del 2010, a les 22:17  
  6. Cristina ha dit...

    Estic d'acord amb tu, quan dius que a més cultures més enriquiment, el problema es que sempre passa el mateix que la nostra(c. catalana)es queda al marge en detriment d'interessos purament comercials. I sino ves per les escoles aveure que celebren si Castanyada o Hallowen? (sobre tot als cursos alts)

  7. ... on 1 de novembre del 2010, a les 22:27  
  8. Anònim ha dit...

    Estic d'acord amb tu Diana,que a més cultures, més enriquement, però com es que sempre passa el mateix, la nostra(catalana), es queda al marge en detriment d'altres(Hallowen,Papa Noel...)on hi ha un fort interès comercial.

  9. ... on 2 de novembre del 2010, a les 8:51  
  10. Anònim ha dit...

    Tens raó, però sempre passa el mateix, la nostra que da en segon terme en detrimentd'altres més comercials.

  11. ... on 2 de novembre del 2010, a les 9:23  
  12. Anònim ha dit...

    Tens rao en una part, però t'has parat a pensar que celebrem més a les escoles: Hallowen o Castanyada? El pes comercial fa molt!!

  13. ... on 2 de novembre del 2010, a les 9:31  
  14. Anònim ha dit...

    Estic d'acord amb tu en una part, el que passa es que sempre rebem nosaltres (c catalana) i sino pregunta a les escoles que celebrem més: Hallowen o Castanyada? domina sempre l'interès comercial

  15. ... on 2 de novembre del 2010, a les 11:26  
  16. Diana ha dit...

    No crec que es perdi mentre la Castanyada sigui una de les festes imprescindibles a les escoles com el Nadal. Almenys a totes les escoles que jo he estat guanya per golejada al Halloween que queda relegat a activitats concretes sobretot de l'àrea d'Anglés. Una altra cosa és quan parlem de Ports Aventura i parcs d'aquest tipus. Gràcies pels comentaris, ja sabia jo que aquest tema era font de debat, cosa que m'encanta!

  17. ... on 2 de novembre del 2010, a les 19:51