Us deixo la làmina amb la cançó que utilitzo normalment per començar
les classes de música cada dia i que els hi agrada molt.

També les danses que estem preparant a P5 i P4 dedicades a la castanyada.
La primera la trobareu al disc "El barret d'en Peret" d'en Jordi Tonietti
i la segona és de la Dàmaris Gelabert i està inclosa a "Cançons Populars + Noves). This entry was posted on 12:50 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 comentaris:

  Anònim ha dit...

  Hola es una pasada como te lo curras como haces para que queden tan bien!!!
  Danos algun consejo para elaborar nuestras propias fichas te lo agradeceriamos mucho
  un abrazo

 1. ... on 2 d’octubre del 2010, a les 14:23  
 2. Anònim ha dit...

  hola estoy muy contenta de encontrar este blog ya que compartes con todas nosotras tanta informacion y material pero me gustaria que nos dieras algunas pautas para poder realizar nuestro material y que quede tan bonito como el tuyo a mi me salvaria de mas de un apuro gracias y sigue con ese talento!!!!

 3. ... on 2 d’octubre del 2010, a les 15:10  
 4. Diana ha dit...

  Moltes gràcies per deixar-me aquests comentaris, és molt agradable que la feina que faig us agradi i que us pugui ser útil.
  És molt fàcil elaborar fitxes i làmines. Jo utilitzo només el Paint i el Word, busco les imatges pel Google o als àlbums Picasa on hi trobo molts recursos (sobretot moltes de les coses publicades a la Maestra Infantil) i després faig les fitxes segons el què necessito. De veritat que no és gens complicat, potser el que més costa és trobar les imatges apropiades i tenir molt clara la idea del que vols fer.
  De tota manera, si us puc ajudar en alguna cosa concreta només cal que ho dieu i si puc ho faré amb molt de gust.

 5. ... on 2 d’octubre del 2010, a les 21:53  
 6. Anònim ha dit...

  hola diana!!
  Jo aquest any faig el projecte dels pinguins a p3 i he vist el teu material pero potser es una mica complicat per 3 anys hem podries donar alguna idea

  Petons

 7. ... on 3 d’octubre del 2010, a les 13:55  
 8. Diana ha dit...

  Jo crec que podries agafar alguna fitxa i simplificar-la, per exemple la de les parts del pingüí. Pensa el que t'interessa que aprenguin dels pingüins i fes les fitxes molt visuals i amb dibuixos o imatges molt clares. Alguna part de vocabulari també la podries utilitzar. I si tens la sort de disposar d'ordinador a classe o bé a informàtica, busca videos del Youtube o imatges dels pingüins, et poden servir alguns dels enllaços que tinc penjats al blog perquè són videos molt curtets i a P4 els va encantar veure com la mare cuidava els petits o com es banyaven per exemple. No sé si t'he pogut orientar massa...

 9. ... on 3 d’octubre del 2010, a les 15:50  
 10. Elena ha dit...

  Hola Diana
  Et volia comentar un error que he observat en el blog d'Idees Magistrals, on surt un enllaç al teu. Des d'allà es publiciten uns materials, que no surten publicats al teu blog, com per exemple les dites de novembre i desembre, o material de Vivaldi.
  Et felicito pel material que ens ofereixes.
  Salutacions

 11. ... on 3 d’octubre del 2010, a les 16:33  
 12. Diana ha dit...

  Hola Elena! Tens raó, he comprovat que des d'Idees Magistrals surten aquestes entrades que encara no estan publicades perquè no he acabat de pujar els materials. Jo els tinc com a esborranys perquè encara hi falten els enllaços per descarregar les làmines i fitxes.
  És estranyíssim! De tota manera tant bon punt ho tingui apunt ho pujaré i ja quedarà solucionat, gràcies per dir-m'ho!

 13. ... on 3 d’octubre del 2010, a les 23:02  
 14. ideesmagistrals ha dit...

  Hola xiques! Sóc l'autora d'Idees Magistrals i he comprovat el que dieu. Sí que és estrany, però alguna vegada també m'ha passat a mi des d'un altre bloc. A voltes quan tenim esborranys (entrades que no estan publicades encara) surt als enllaços d'altres webs. Només hem de tindre una miqueta de paciència perquè sabem que finalment acabarà publicant-se el material. Ho podem agafar com un aperitiu del que pròximament podrem gaudir, no?

 15. ... on 4 d’octubre del 2010, a les 14:29  
 16. Anònim ha dit...

  DIANA GRACIAS POR LOS CONSEJOS LOS TENDRE EN CUENTA!!
  UNA SEGUIDORA

 17. ... on 4 d’octubre del 2010, a les 18:51  
 18. Diana ha dit...

  Dons sí, Estrella! Vist d'aquesta manera, és per anar obrint boca!
  Ja sabeu, properament dites de novembre i desembre i material de Vivaldi i audició d'un fragment de la Tardor.

 19. ... on 4 d’octubre del 2010, a les 18:54  
 20. Somnis de Colors ha dit...

  Felicitats i gràcies!! felicitats pels materials tan macos i la feina tan bonica que fas i gràcies per compartir-la amb tothom!! Ens encantes les fitxes de les cançons i de les dites i com elabores material pels projectes!!

 21. ... on 25 d’octubre del 2010, a les 19:50